Blog
Leave a comment

2012. – što smo sve radili

Prva godina je iza nas, kao da je jučer bilo kad sam odlučio preseliti blog na vlastitu adresu, dobro, to je bilo krajem 2011. godine kada je blog lanskiran, ali sa lijepim stvarima se nastavilo i u 2012. godini.  Kao što sam i bio rekao na početku, tijekom vremena promijenio se i obrazac za komentiranje jer prilikom lansiranja bloga stiglo mi je dosta upita zbog čega je baš Facebook obrazac za komentiranje, dodana je i rubrika „Blog“ gdje možete pročitati zanimljive stvari nevezane uz recepte, ali isto vezane uz hranu. 🙂
Za sada toliko o blogu, što sam planirao sam i napravio tako da sam jako zadovoljan cjelokupnim izgledom.

2012.

Još jedna stvar koja me je razveselila u prošloj godini je činjenica, a i analitika bloga pokazuje da iz dana u dan kao iz mjeseca u mjesec broj posjeta vidno raste, naravno, vidim ja i koje recepte najviše gledate. 🙂

Kao nastavak u dobar početak godine kremula je i suradnja sa portalom „Užareni lonac“ i među ostalim objava mojih recepta, ali nažalost portal se u kratkom roku ugasio. Jedno od meni najvećih iznenađenja, nevezano uz blog, bio je poziv na snimanje jedne emisije Masterchefa točnije gastroduela koji se snimao u Koprivnici u suradnji sa Podravkom kao jednim od glavnih sponzora emisije. Bilo je to jedno jako lijepo iskustvo koje će se kod nas sudionika jako dugo pamtiti (više možete pročitati na jednom od prethodnih postova).

20121

Bilo je tu i nekoliko gostovanja kod prijatelja food blogera pa se tako išlo sa receptom „Njoki od kruha“ putem Trogira u goste na blog „Dalmatia Gourmande“, a nakon toga i prema Francuskoj sa receptom „Fritule“ kod dvojca  sa bloga (A)cro(b)atie Gourmande.

U međuvremenu došlo je i ljeto, a sa njime i poslovne obaveze koje su na moju žalost dosta utjecale i na sam blog, bila je stanka neko odreženo vrijeme, jednostavno, takav je posao da nisam ni imao za sebe ništa vremena.

Kraj ljeta opet neočekivano nosi nove izazove, stigao mi je poziv od uredništva Coolinarike zaprisustvovanje snimanju za Coolericu, jedinstvenu knjigu recepata koju korisnik sam kreira odabirući recepte po vlastitoj želji. Još jedno zanimljivo iskustvo sa dragim ljudima i jedan cijeli vikend u Zagrebu.

Već je poznato da svake godine nakon ljeta idem u Zagreb opskrbiti se sitnicama za kuhinju kojie na mogu pronaći kod nas u Zadru, pa sam tako i neplanirano završio na prvoj večeri Dove Fashion.hr –a, promociji Coolerice i reviji Vegetinih dizajnerskih pregača.
Kao mali znak pažnje za velik broj posjeta blogu tijekom prvih godinu dana organizirao sam i malo nagradno darivanje u kojem sam i na simboličan način obilježio prvi rođendan ili jednu godinu postojanja bloga.

Vjerujem kako će i ova 2013. godina  nastaviti se kretati u isto tako pozitivnom i dobrom smijeru na obostrano zadovoljstvo uz dosta novog zanimljivog sadržaja i novih zanimljivih recepata. 🙂

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.