O meni

Ja sam Hrvoje, pisac i fotograf na blogu „Kužinavanje“. Zaljubljenik sam u hranu i gastronomiju, volim istraživati nove okuse, učiti nove stvari o gastronomiji i tragati za starim i izgubljenim receptima. Još kao klinac volio sam se „motati“ po kuhinji i gledati što se tamo radi. Uvijek me nešto interesiralo dok mi je omiljena stvar bila listanje kuharica. Tada su to za mene bile samo razne knjige sa hrpom sastojaka i zbunjujućih mjera. Ne razmišljajući o tome, život me odveo upravo u svijet gastronomije. Danas je kuhanje moj posao, posao koji volim i u kojem uživam.

IMG_8643

Još davne 2006. godine dok na našim prostorima food blogovi nisu došli do velikog izražaja kao što je to danas, započeo sam svoju virtualnu gastronomsku avanturu dijeleći sa drugim ljubiteljima hrane svoje recepte sve dok početkom 2011. godine nisam odlučio napraviti nešto svoje, stranicu gdje ću biti autor, pisac i fotograf. Tada, nakon dosta planiranja, razmišljanja, fotografiranja i isprobavanja recepata nastaje blog Kužinavanje.

Blog je zamišljen kao mjesto za razmjenu recepata, iskustava i priča sa food blogerima i drugim ljubiteljima gastronomije i hrane – moja mala virtualna kuhinja. Sam naziv bloga dolazi od riječi „kužina“ koja se koristi kao izraz ili dalmatinski naziv za kuhinju.

Premda volim kuhati i pripremati sva jela, a na blogu se mogu pronaći brojni slatki i slani recepti, deserti su moja posebna strast i uživam u njihovoj pripremi. Preferiram uvijek što pristupačnija i jednostavna jela ali volim ponekad i „zakomplicirati“ stvari što mi predstavlja poticaj za daljnji rad.

Mišljenja, dojmovi i komentari čitatelja su mi jako bitni, zato ako imate kakvih sugestija, pitanja ili komentara uvijek me možete kontaktirati putem kontakt obrasca na početnoj stranici bloga. Rado ću odgovoriti na sve Vaše poruke.

Autorska prava

Sav sadržaj je vlasništvo autora bloga Kužinavanje, osim u slučajevima ako se radi o isprobanom receptu čiji je izvor naveden u samom tekstu. Ukoliko želite koristiti neki od sadržaja bloga ili neke od fotografija, kontaktirajte me putem maila na info@kuzinavanje.com.

Oglašavanje i suradnja

Ako ste zainteresirani za neki oblik oglašavanja na stranici www.kuzinavanje.com ili suradnju pošaljite upit na info@kuzinavanje.com.

Neke od fotografija mogu se pronaći i kupiti na stranicama:

Pronaći me možete i na: